Inquiry
Form loading...
слајд1
01 02 03

истакнати производи

Нашите производи имаат добра гаранција за квалитет
01
6507c305c6
6507c30rgn
6507c30xeu
01 02 03

За нас

Во 2017 година беше основана нашата филијала во Гуангкси, ние се фокусираме на развој на пазари во странство, во согласност со принципот на соработка меѓу двете страни и взаемна корист за клиентите со висококвалитетни производи и услуги. Ние се фокусираме на обезбедување висококвалитетни метални производи за професионална вештина, повеќе од 14 години искуство и најдобра технологија се согласуваат со професионални производствени линии, вклучувајќи избор на материјал, пресување, обликување, димензионирање, перење, галванизација, складирање.
Гледај Повеќе
650d574tpj

181146

Доставени пакети

650d5757q7

13867 година

Повторни клиенти

650d5751m2

1673 година

Нашите клиенти

650d575pyg

8002133

Комерцијални стоки

Избрани осврти на клиенти

Групацијата за наука и технологија Шитенг е метален сообраќај производи претпријатие со интеграција на проектирање, производство, маркетинг, инсталација и брендирање на заштитната ограда на автопатот.
650d50e3tr
 • 650d536sko
  брзина на испорака
  Нашата логистичка брзина е многу добра, за да се обезбеди време на побарувачката на клиентите, навремена испорака.
 • 650d55awyv
  Обезбедете квалитет на производот
  Користете напредна технологија на производство и интегриран систем за управување со квалитетот за да го обезбедите квалитетот на нашите производи.
 • 650d561owi
  Внимателна услуга
  Нашата цел: да се посветиме на обезбедување на клиентите по можност задоволителни производи и поинтимно сервисирање.

НОВИ СТАВКИ

Отворено да цениме!
650bb997rq
650bb9acdx
650bb9a9sg
650bb9ap8c
650bb9bjb8
01