Inquiry
Form loading...
rrëshqitje1
01 02 03

produktet e paraqitura

Produktet tona kanë siguri të mirë të cilësisë
01
6507c305c6
6507c30rgn
6507c30xeu
01 02 03

Rreth Nesh

Në vitin 2017 u themelua dega jonë në Guangxi, ne fokusohemi në zhvillimin e tregjeve jashtë shtetit, në përputhje me parimin e bashkëpunimit fitues dhe përfitimit reciprok për klientët me produkte dhe shërbime të cilësisë së lartë. Ne jemi duke u fokusuar në ofrimin e produkteve metalike me cilësi të lartë për aftësi profesionale, përvojat më shumë se 14 vjet dhe teknologjia më e mirë pajtohen me linjat profesionale të tëra prodhimi duke përfshirë zgjedhjen e materialit, presimin, formimin, përmasat, larjen, galvanizimin, ruajtjen.
shikoni më shumë
650d574tpj

181146

Paketat e dorëzuara

650d5757q7

13867

Konsumatorë të përsëritur

650d5751m2

1673

Klientët tanë

650d575pyg

8002133

Mallra Tregtare

Shqyrtimet e zgjedhura të klientëve

Shiteng Shkencës dhe Teknologjisë Group është produktet e trafikut metalik ndërmarrje me integrimin e projektimit, prodhimit, marketingut, instalimit dhe funksionimit të markës së parmakut të autostradës.
650d50e3tr
 • 650d536sko
  shpejtësia e dorëzimit
  Shpejtësia jonë e logjistikës është shumë e mirë, për të siguruar kohën e kërkesës së klientit, dërgimin në kohë.
 • 650d55awyv
  Siguroni cilësinë e produktit
  Përdorni teknologji të avancuar të prodhimit dhe sistem të integruar të menaxhimit të cilësisë për të siguruar cilësinë e produkteve tona.
 • 650d561owi
  Shërbim i vëmendshëm
  Ndjekja jonë: Përkushtohemi për t'u ofruar klientëve mundësisht produkte të kënaqshme dhe shërbime më intime.

SENDET E REJA

Hapur për të vlerësuar!
650bb997rq
650bb9acdx
650bb9a9sg
650bb9ap8c
650bb9bjb8
01